Zacht wit tarwe vertoont hoge opbrengsten van breek- en rechtstreekse meel, met een laag asgehalte en lage zetmeelschade. Hun meel heeft een lage waterabsorptie en lage water-, carbonaat- en sucrose-oplosmiddelretentiecapaciteiten.
Wij brengen een uitgebreide industriële ervaring en expertise in deze sector, waarbij we een hoogwaardige reeks Volkoren Tarwe aanbieden. We bieden deze reeks Tarwe aan in zeer hygiënische en standaard verpakkingen. Onze verpakkingen zijn beschikbaar in verschillende hoeveelheden, afhankelijk van de behoeften en vraag van de klant. Bovendien wordt de tarwe die we inkopen op volledig traditionele wijze geproduceerd, wat zowel de kwaliteit als de voedingswaarden waarborgt.
Durumtarwe is een soort lentewit die meestal tot semolina wordt gemalen en wordt gebruikt om pasta te maken. Het kan ook tot een fijnere bloem worden gemalen en worden gebruikt om brood of pizzadeeg te maken.
Durumtarwe is een soort lentewit die meestal tot semolina wordt gemalen en wordt gebruikt om pasta te maken. Het kan ook tot fijnere bloem worden gemalen en worden gebruikt om brood of pizzadeeg te maken.